4. Detoxifierea

Recent o prietena mi-a povestit despre decizia curajoasa a unei cunostinte de a slabi. Si s-a hotarat el sa bea 60 zile numai sucuri.

Iti dai  seama !!!!

Evident ca dupa doua zile, datorita dizlocarii toxinelor, a inceput sa aiba reactii precum cosuri si mancarime piele.

Ce facea ca sa scoata aceste deseuri din organism ? Aflu de la prietena mea ca nu facea nimic in sensul asta.

Da, asta vreau sa subliniez aici :SCOATEREA DESEURILOR  din organism este un capitol din DEZINTOXICARE si este foarte importanta .

Am observat ca nu se intelege foarte clar aceasta notiune si din cauza aceasta se fac foarte multe greseli.

O prietena cu leucemie diagnosticata si cu lupus(fata si mainile erau destul de atacate), a inceput aceasta dezintoxicare cu sucuri la inceput si dupa aceea cu hrana vie. Am avut curaj sa o ajut pentru ca avea 20 ani si puterea ei de viata era extraordinara. La aplicarea imediata a terapiilor, corpul scotea masiv deseuri prin scaun, urina si transpiratie abundenta. Deci nu a lasat nefacuta partea care tine de scoaterea deseurilor din organism.

Dupa sase luni de zile, era alb-roze  la fata si maini, arata ca o papusa(trasaturile fetei au revenit la forma initiala. A slabit vreo 10 kg, si avea o energie extraordinara.

Chiar si pentru oameni care nu au boli grave si vor doar sa slabeasca, sau sa inceapa un mod de viata sanatos pentru prevenirea bolilor se aplica aceasta parte din dezintoxicare : scoaterea toxinelor.

De ce ? Pentru ca la orice schimbare in bine cat de mica, toxinele incep sa se dizloce.

Am vazut oameni, care au fost la nutritionist. Acesta le-a dat un regim pentru slabire in general sau pentru diverse boli. In urma regimului, normal ca organismul a inceput sa se dezintoxice, dar deseurile pentru ca nu erau rapid scoase, intrau in sange, sau in alte tesuturi, dand in alte boli. Acestia dadeau vina pe nutritionist. Nutritionistul saracul dadea destul de bine regimul, asa cum a invatat la facultate, dar nu mai invata si cealalta parte pentru ca medicina zice : »nu sunt de acord si nu stiu de astea ». Pacat, mare pacat !

 Astfel, se intampla ca dintr-un rau sa se ajunga la un rau mult mai mare.

Deci dezintoxicarea implica doua procese si anume : primul proces este dezlipirea, dezintegrarea, maruntirea  toxinelor de toate tipurile din organism. Ele trebuiesc URGENT date afara pentru ca altfel aceste toxine intra in sange  . Este vorba despre  al doilea proces care e la fel de important si anume  eliminarea acestor toxine, deseuri, otravuri cum vreti sa le spuneti AFARA DIN ORGANISM.

Cum faci  curatenia de primavara intr-o casa ? Ce ar fi sa scoti mizeria din toate cotloanele, o strangi intr-un loc si dupa aceea o lasi acolo in loc sa o duci la ghena ? Sunt sigura ca vei zice ca e absurd. Nimeni nu face asta. Ok, atunci de ce ai face asta cu gunoiul din corpul tau ?

Sunt mai multe metode pentru acest proces. Aplica-le pentru ca sunt vitale, dar doar dupa ce te-ai informat foarte, foarte bine.

Unele le-am aplicat, altele nu. Pentru cele care le-am aplicat merita articole individuale pentru a vedea « secretele » sau « chichitele » pentru reusita. Sau a vedea greselile care se fac in mod uzual si din cauza aceasta se blameaza si aceste terapii.

Acum doar o sa amintesc de ele :clisma, sauna, Shank prahlana-metoda din yoga, baile lui Kuhne, baile lui Kneip, irigarea colonului, diverse suplimente care ajuta la curatarea colonului. taierea sub limba, scoaterea pietrelor de la ficat si fiere .

Poate vei spune ca organismul face singur asta. Ca doar de aceea avem rinichi, piele, intestin. Da asa este, ai perfecta dreptate. Totusi din diferite cauze cum ar fi imunitate slaba, canalele biliare din ficat pline de pietre, digestia proasta,  pielea nu mai lucreaza cum trebuie, rinichii nu mai fac fata atator toxine, limfa este super ingrosata si nu mai circula cum trebuie etc. De aceea trebuie sa ajutam organismul in scoaterea deseurilor.

Am speranta ca ai constientizat destul de mult importanta a ceea ce am scris. Incepe sa observi, sa gandesti, sa intelegi, sa aplici si sa inveti din ce in ce mai mult pe masura ce practici.

Si nu in ultimul rand, roaga-te si Dumnezeu iti va da multa intelepciune !

Categories: Terapii eficiente

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

Mic dejun-alternativ

  Aceste alternative au plecat de la o problema pe care ...

Investitii mici, ben

  Ti-am povestit cum incercam sa aflu ce boala ma secatuia ...

IARBA VERDE...DE ACA

  Nu vreau sa repet ceea ce multi promotori ai sanatatii ...

Ti-a furat un hot di

Voi incepe pentru tine si o serie de articole despre ...

Am pofta de ceva dul

  Va suna cunoscut expresia? Ma gandesc ca, da. Problema cu dulciurile ...